OjOjOjOjOjOjOjOjOj

Det har hänt ett och annat sen jag skrev sist försöker ta det i korthet :)

Jag var till Norge Det var jätte kul har länge velat åka till Oslo och se övrevoll. Banan var jätte fin!! Såg inte så mycket av Norge på vägen dit. Vi åkte nämligen bak med hästarna i skåpet på lastbilen :) Men på vägen hem så åkte jag bil med Gustavo, Willie och Jossan. Det var en upplevelse det. Vi höll på att hamna i tjotahejti. Tur att vi vaknade. Willie svängde nämligen av E18 fast än vi hade sagt åt honom att följa den och skyltarna mot sthlm. Han körde som ett svin och stannade i väggrenen på motorvägen när jag bad honom att stanna så jag fick köra. På med varningsblinkersen bara. Haha




Läktarsidan på Övrevoll




Kom hem vid halv 6 på fredag morgon, sov  en timme för klockan 7 var det bara att stiga upp och åka till Rättvik. Tur att bror körde. Midsommar var super mysig. Blev inte så mycket firande för mig på midsommarafton dock. Dom andra åkte till Elices mamma och åt lite och kollade på midsommarfirande men jag pallade inte så jag åt lite och däckade på soffan istället. Men på midsommardagen var det fest hos min syssling Tony och hans tjej Maria. Mycket trevligt. Synd att vi inte fick plats i någon bil så vi kunde åka till Bjursås och Dössberget. Malin var ju där jue. Stannade i Rättvik till måndag. Då bar det iväg hem.
 



På väg till festen på midsommardagen. Det spöregnade när vi åkte dit :P





I onsdags slog jag till och köpte mig en systemkamera :-) Mycket skojigt!!! Tar kort som en tok och försöker lära mig allt, men det är ju en hel vetenskap och instruktionsboken är ju inte till så jättemycket hjälp. Den är mest krånglig. Får helt enkelt prova mig fram.




Nu är det inte långt kvar till semester. Jag är i sjukt stort behov av att vara ledig. Jag kommer inte upp på morgonen. Försover mig  nästan varenda morgon!!! Är trött hela dagarna och har ont i huvudet. Skit jobbigt. Men det är bara nästa vecka kvar nu!! Får helt enkelt uthärda den. Men den kommer förmodligen att gå såååååååå saaaaaakta.

















RSS 2.0