Framsteg och några bakåt också

Den här veckan har jag jobbat två nätter. Den första gick bra, den andra gick också bra men var fruktansvärt jobbig. Det var svårt att hålla sig vaken efter bara 4,5 timmes sömn natten innan. Fick sällskap av Sara i går kväll. Hon kom och åkte med mig runt runt på banan en stund Då gick iaf två timmar fort. Snart är det dax att att åka in till norrtälje för klockan 3 ska vi träffas hos Hanna och göra oss iordning för kvällen. FUN FUN. Möter upp dom andra girlsen där inne.

Har varit dålig att uppdatera mig om min lilla projekt häst. Har inte hunnit rida så mycket den här veckan. Har bara hunnit med en tur i måndags. Det kändes ett tag som om jag tagit mig vatten över huvudet och som om att allt skulle gå åt hellskotta. Men i söndags så gick det jätte bra och jag kunde åka hem med ett leende på läpparna. Poletten börjar äntligen och rammla ner sakta men säkert även om hon fortfarande har långt kvar. Hennes största problem just nu är hennes fruktansvärt stora oförmåga att koncentrera sig på mig. Hennes förmåga att koncentrera sig på annat är dock större. MYCKET större!!! I måndags gick det okey att rida. Vi hade en liten dust när vi skulle skritta av efteråt. Hon hade ingen lust att gå förbi ett av stallen. Vi stod och bråkade ett tag och hon gick åt alla håll utom frammåt hon gick åt höger, vänster, uppåt och mest bakåt. Detta slutade med att vi backade förbi stallet. Sen var allt frid och fröjd. Får se om jag har tid att rida på söndag. 






 

Midsommar here we come

Läste en kompis blogg och såg att hon hade gjort en nedräkning till Julafton. Tyckte det var lite coolt så jag gjorde en jag med. Men eftersom jag inte tycker om julafton så där jätte mycket så gjorde jag en till midsommarafton istället.





                                                   

Vårdepression = bluff

Det är välldigt deppigt överallt nu. Vissa har rätt att vara deppiga ett tag bara man tar sig ur det snarast, vissa har det inte. Men vi ska inte låta oss dras med över till den mörka sidan. Stand strong! Vissa påstår att det finns något som heter vårdepression men det tror jag inte ett skit på. Hur kan man bli deppig när det är vår? Solen skiner, snön smällter, fåglarna kvittrar, snart kan man hänga in vinterjackan i garderoben och man kan göra iordning uteplatsen, ta på sig solglajorna och ett linne. Semestern längtar man ju inte ett dugg till! ;P 

I helgen var det bestämt att vi skulle dricka vin och glo på melodifestivalen (rätt låt vann by the way). Sen blev det bestämt att vi skulle dricka vin och sprit och glo på melodifestivalen. Sen pratade jag med Sandra och dom skulle på krogen. Men nej vi va panka så det fick bli hemma. Ungefär en timme innan jag skulle åka till Hanna så kröp det ju fram att vi båda va sugna på krogen, men NEJ vi hade ju inga pengar. Men eftersom jag känner team Dahlqvist/Billgren så vet jag av erfarenhet att när vi dricker sprit och båda är sugna på krogen redan innan vi börjat dricka så vet jag hur det brukar sluta (med krogen....). Så jag förberedde mig med att ta på mig kläder som passar sig för en krogrunda. Mycket riktigt....när melodifestivalen var över så bar det av till Norrtälje och teatern.  En mycket snäll Jimmy kom och hämtade iaf. ;) Vi drack gratis hela kvällen och lurade dom övermogna pojkarna nå så för jvligt. Fun fun. Kul att festa lite med Sandra, det händer ju inte så ofta längre. :-(










Sammanfattning

Har ni någon gång varit med om att man tänker på en person och bara några minuter senare så ringer den personen? Det hände mig idag. Scary!! Speciellt när det är en människa som man inte pratar med så ofta eller inte pratat med på länge.
 
Idag har det varit blött, kallt och vidrigt. Jag blir välldigt lätt irriterad sådanan här dagar. Speciellt när man nu var inställd på lite vår och istället får man gå ut och skotta bort 2 dm snö. Kom på mig själv med att bli störd på en stackars människa på bussen för att hon hade för korta byxor, som knappt räckte ner till skokanten. hahaha.

I helgen var det kryssning för att fira pappsen. Kul som attans var det. Har så himmla kul när jag festar eller bara träffar mina "systrar" och resten av den sidan av familjen förstås. MÅSTE göras oftare.

Nästa gång blir det förhoppningsvis Sweden rock kryssning och det är snart de. Fun fun.



Pussigull




Besviken X 2

1. Johnny Depp brukar vara ett säkert kort för en bra film men inte denna gång. Don Juan De Marco SKIT FILM. Fortsatte titta av den enda anledningen att Depp är så jävla snygg.

2. Köpte den nya vanilj/choklad yoghurten. Hade stora förväntningar på den. Big dissapointment!


RSS 2.0