Ägghelgen

Jaha då va påsken snart över då. Å vad har man gjort? Jo man har jobbat. De sucks. Men inte lät man levern vila för de heller. Påskmiddag i Lillråda på långfredagen, folket droppade av ganska så snabbt. Partyprinsessan gick å la sig vid halv 9.  :P Sen va de nästan bara vi kvar å stämmningen började bli sådär så vi drog iväg på knuttefest på Twin Club. De blev inte mycke sova den natten inte, 1 timme lyckades jag få sova. Att jag inte kan lära mig att stänga av ljudet på mobilen. Höll på att somna på jobbet flera gånger. Kvart över ett kunde jag inte hålla ögonen öppna längre så jag tog en liten tupplur på 45 min lutad över bordet. =) Lördagkvällen bjöd på en snabbvisit till "festen" i gryta. Man måste ju försöka va lite social en lördagkväll även fast man egentligen inte orkar. hihi.


Hörs nästa gång!!!!!!! TJING TJING

Ja Jösses!

Kan dom små jävlarna inne i huvet ta å sluta att banka nån gång!!!?

I fredags va de girlsens afton. Mer kackel än i en hönsgård, nice ride in till norrtälje å råttgift i ölen. Å gud va de e skönt å inte ha så långt hem från nortan. Korv med räksallad på statoil, men de kan bli lite för mycke av de goda så jag slängde lite räksallad på marken. Å inte fan kan jag rå för att räksallad  e halt!!! 

Lördagen skulle blivit en lugn kväll med melodifestival i söderby. Men så va de någon som skulle supa en fuller på salmiak! Sen va de kört å mobergs blev de. Å JAG SOM INTE ENS GILLAR LAKRITS. Arg hann jag bli osså! Åkte hem lite i förtid. Å vilken otur att taxin inte kunde ta maestro!! haha. Tur att de fanns ett visakort osså. De blev billigt för mig iaf. hihi 

Nästa helg verkar de som om kossorna ska matas igen.


SEE YOU LATER ALIGATOR

Ännu en weekend

Jaha så va ännu en weekend till ända. Har haft en vit helg, har jobbat, men jag måste säga att jag e välldigt nöjd me den ändå. Många goa skratt å trevliga människor. De har inte blivit så många timmar med sömn, i fredags va man chafför å kom hem sent å i lördags va de melodifestivals tittande å jag glömmde bort tiden så de blev ännu senare då. Sen när man äntligen sommnat så får man besök. Tur att mitt jobb inte e så ansträngande. på helgerna, för ont i huvudet pga sömnbrist hade jag.  Å jaaaaaaa de e ju bara tre dagar kvar till långledigt nu.

I fredags va de den 29 februari, skottdagen. Då får tjejerna fria, å min mamma lät ju inte de tillfället rinnan henne ur händerna, å va svarade han då? JA så klart. Så nu ska dom alltså gifta sig efter 7 år. Mycke trevligt tycker jag.

På fredag blir de tjejernas afton med middag i Lillråda å sen krogen. Ses fram emot. Å just ja grattis blondie han verkar va en toppen kille. =)

RSS 2.0