Ett gott skratt.....


Hemska tanke

Jag håller på å bli som min mamma. Idag sa jag till i kassan att datumet på en vara gick ut idag. Då sänkte hon priset 10 kronor. I hela mitt liv har jag alltid tyckt att mamma varit grymt pinsam när hon bråkat om att priset varit fel när hon kollat kvittot. De e ju jobbigt å gå tillbaka å stå i kö igen å för bara några kronor. Nu håller jag på å bli som hon. Men jag kommer dock aldrig gå tillbaka med kvittot. Ska jag kanske va stolt över att man kanske har blivit ett snäpp mer ekonomisk eller fortsätta va förtvivlad för att jag håller på å ta efter en av min mammas sämre vanor? Jaja så länge jag inte blir som min mormor så ska jag nog överleva. =)


Hej hej!!!



2009-09-03

Då bär de iväg till Kreta igen. Niiiiiiiice. Nästan ett år kvar men jag längtar redan. Värme, sol å bad. Me like!  Finare hotell den här gången å en tvåa ska vi bo i.  Å gångavstånd till Platanias. =) Den här gången ska jag ta med mig ännu mera pengar, blev lite lite sist. 



Jamas



   

Throw it away...yay yay yay

Nu e mitt garage tomt, Rock Bosse va här å hjälpte till å tömma för han ska få hyra de ett par månader å ställa in finbilen där. De e great för jag behöver inte använda de iaf. Har legat å latat mig på soffan hela dagen men efter garagetömmningen så kom jag igång så nu ska jag åka å slänga tidningar, panta burkar å slänga presentkartongerna som stått i min hall sen jag fyllde år (5 december) man får ju skämmas. Gud va de e kul å rensa saker, jag älskar å slänga när man väl kommer igång förstås :P. De man inte använt på flera månader de kommer man inte å använda heller. Å skulle man få för sig å göra de så kan man köpa nytt, om de inte e för dyrt förstås. =) Nope nu ska jag åka iväg å slänga å handla lite.


Nu e de nedräkning till ölfesten =) yaaaaay




Glöm å gå vidare

Den här dagen har varit en sån där dag då man helst hade legat kvar i sängen å stannat där. De mesta har gått fel från början till slut. Men istället för å bli bitter för de å gå å sura resten av dan så ska jag försöka tänka på att glömma å gå vidare!!!

Inatt tyckte Selma att de va en jätte bra ide att leka i mitt sovrum. Hennes matte dock tyckte inte de va lika kul. Hoppas jag får sova mer inatt. Annars e de ju snart helg iaf så.


Skål för de!





Ibland längtar jag tillbaka som fan!!!



Jag å Sigge




Här va Prinsen bebis. GULLE!

Snygging

Världens genom tiderna mest kända galopphäst Seabiscuit




Liten men naggande god

Ja varför inte?

Vaför drabbar kärlek två speciella personer?

"En person har fräknar, då letar han upp en annan med fräknar."
Andrew 6 år


"Jag tror de är meningen att du ska bli skjuten med en pil eller nått, men resten ska inte vara så smärtfyllt."
Manuel 8år




Hur känns de att bli kär?

"Ungefär som en lavin där du måste fly för ditt liv"
John 9 år


"Om de tar lika lång tid att bli kär som att lära sig att stava vill jag inte vara med. Det tar alldeles för lång tid"
Glenn 7 år




Spelar de någon roll hur man ser ut?

"Om du vill bli älskad av någon som inte redan finns i din familj är de inte fel å va vacker"
Anita 8 år


"Det hänger inte alltid på hur du ser ut. Se på mig. Jag e stilig som bara den å jag har inte hittat någon att gifta mig med än"
Brian 7 år




Åsikter om kärlek

"Jag är för kärlek, så länge de inte händer när de e nått bra på TV"
Jill 6 år


"Kärleken hittar dig även om du försöker gömma dig. Jag har gömt mig ända sen jag var 5, men flickorna hittar mig hela tiden"
Dave 8 år




Sätt att få någon att bli kär i dig

"Skaka på höfterna å hoppas på de bästa"
Camille 9 år


"Ha inte på dig gröna gympaskor som luktar. Du kanske kan få uppmärksamhet, men uppmärksamhet är inte samma sak som kärlek"
Alonzo 9 år

Friday night

Idag har jag varit i stallet å så lämmnade jag tillbaka mamma katt. Hon tyckte de va skönt å komma hem.  Sen hämtade jag Sandra å vi åkte till Willys å handlade grejor till pajen vi ska ha med i morgon. Å vilken skillnad de va på Selma när jag kom hem. Nu tyr hon sig mycke mer till mig än när hon hade mamma här. Vilken fin liten tjej jag fått! I morgon bär de av till Rimbo för å hjälpa Liselotte å Nicklas å flyta. Sen e de bara å åka hem å göra sig iordning. Nu ska jag försöka trötta ut kissungen så jag kan få sova sen. Hon har sovit alldeles för mycke! :) Sen e de hopp i säng....

Natti natti

ÅÅÅÅÅÅÅÅ

När man inte letar katt så finns de katter överallt, men när man ska ha en så e de helt plötsligt omöjligt å få tag på en. Får väll åka tillbaka med Kajsa ändå så får Selma va ensam så länge tills jag hittar en kompis åt henne. Jag skulle åka å titta på en katt idag å när jag kommer dit så hade det ringt en tant efter mig å ville ha båda två. Å de kan man ju förstå om man vill sälja dom tillsammans men jag fick ju åka till Rådmansö helt i onödan för hon hade ingen nummerpresentatör på mobilen. Men men inte mycket att göra åt.



Nu verkar de som om de blir Ölfestival iaf. Å förhoppningsvis blir vi många! Yaaay. Fun fun. Vi ska bara fixa någonstans å bo. Men de e nog inget problem.

Önska mig lycka till...

Liv å rörelse

Jaha då bor man inte ensammen längre då. Skulle hämta en kattunge i går men jag fick med mig mamman också. Hon som fött upp dom fick dåligt samvete att skilja dom åt. Larvigt tycker jag. Morsan trivs inte alls, tycker de e pest å inte få gå ut. Så henne ska jag lämma tillbaka. Ska åka å kolla på en annan unge i dag. Lille Selma däremot har funnit sig tillrätta. Bryr sig inte ett dugg o att mamma bara gömmer sig hela tiden å beter sig jätte konstigt. En mycke cool liten unge.







Mamma Kajsa å Selma







Selma

942.50

Fuck va dyrt de va å ont gjorde de...Men jaja man vill ju inte ha obehagliga överaskningar så de va ju bara å dra kortet å se glad ut.  


Jobbar

Jag jobbar men tar de ganska lungt. Ska städa lite här å sen ska jag tvätta min blå/grå bil så den blir blå igen. Ska försöka göra allt klart fort idag så jag kan smita hem tidigare. De finns ju ingen chef här. Har irriterat mig på en fluga som envisas med å sitta på min hand hela tiden. Men nu har jag åtgärdat problemet. Han e död!  


Bzzzzzzzzzzz




Helvete!!

Att man alltid ska komma hem irriterad på fredagarna. De går ju för f*n inte å ta sig igenom Norrtälje på under en halvtimme! Börjar de inte bli dax för alla badjävlar å bomma igen sommarstugorna nu. De e september! Å sen blir de ju inte bättre av att man inte kan lära sig att man handlar inte på flygfyren en fredag kl 5. Man e ju inte direkt ensam där då. Men de gick iaf hyffsat smärtfritt trots allt. Nu sitter jag här å med lite kyckling med ris å currysås i magen så e jag genast på bättre humör.

Vad händer i helgen då? Nada för jag jobbar. Bytte helg för att nästa helg e de full fart. Krogen på fredag, agera flytthjälp alternativt barnvakt på lördag dag å kräftskiva på kvällen å på söndag ska jag till Grönan om de blir bra väder.
 
Tjopp tjopp





Idol!!!!

Ikväll e de Idol!!!! Yaaay. Ska åka till Hanna å titta eftersom jag fortarande inte vågat mig upp på taket för att vrida antennen så att jag kanske kan få in lite tv-kanaler. Men vi kollade ju på nästan alla idol-program tillsammans förra året så. Ännu en tradition. Sen hoppas vi ju att du fått ett jobb till i december så vi kan gå å se finalen i år igen. Å den här gången snålar vi inte på pengarna, vi ska sitta framme med fjortisarna så vi slipper sträcka på oss så förskräckligt för å få va med på TV. haha.







"Diamant"

Skulle ni kunna tänka er att gå runt med gamla mormor runt halsen? Nu kan man tydligen ta en anhörigs aska å göra en syntetisk diamant eller vad dom kallade de. Så kan man hänga den runt halsen eller sätta den i en ring. Fy f'*n vad äckligt. Tänk er å ha ett gäng diamanter på en hylla, där e mormor å där e morfar å där e......! Wierd....De kostar bara 50 000 å göra om en släkting till en syntetisk ädelsten. 


 

Grattis!!!!!

Idag firar bästaste bäste vännen å Larsa 6 månader tillsammans GRATTIS!!!!!!


Pussar på er!!!!








RSS 2.0