Bowling is fun

Speciellt när man inte kommer sist för en gångs skull men jag vann inte heller så de sög ju! haha. Jenny var to fucking bra för och ens komma i närheten. Jag tror att hon har fusktränat jag. =) Sen blev de På G och sen bar de av till Trädgårn, där träffade jag lillebror. Jag gillar en full lillebror, han viftar hej vilt med kontokortet och vill bjuda storasyster, synd bara att man har så brottom att betala själv så han inte hann. Eller så va de planerat från hans sida. Vi skulle ju bara gå på krogarna men Hanna och jag kan ju inte rå för att pojkarna vill bjuda så de fick bli en sväng till mobergs också och de hade ju varit slöseri med en fin proffssminkning och inte gå dit ju =P. Men då hade jag inte någon skjuts hem helt plötsligt. Vilken tur att Hanna å Lasse hade en skön soffa i Ledinge att sova på. De kommer bli väldigt väldigt fint där när dom blir klara. Idag fick jag ta bussen från Norrtälje de va ju inte igår man åkte buss till nysättra. De e lite jobbigt att åka buss när de bara lyser dagen efter om en, men va fan de bjuder jag på. =) Nu ska jag äta lite frukost sen e de storstädning som gäller å göra adventsfint. Mys mys.

Bamsekramar!!!!





Hanna ska kasta sin boll. haha




Sandra e Happy




Vet inte riktigt vad Emelie tänkte här...haha




Jenny mitt i kastet

Dagens citat




Även små steg leder till helvetet...




3 timmar senare

Så, då va jag klar med skottningen. Det tog bara 3 timmar. Nu har jag ännu ondare i mitt knä + att de nu gör ont i hela kroppen. Plogbilen åkte in mot norrtälje för ett litet tag sen, så den kommer väll alldeles strax och plogar upp en ny vall på min utfart. De är kul med snö, det är kul med snö, det är kul med snö!! De har varit mitt mantra dom senaste 3 timmarna. När jag återhämtat mig så ska jag iaf göra en jätte snögubbe. Något skoj ska man väll ha.




Helt galet!!!

Är inte de här helt galet? Här sitter jag, fast hemma. Alla bussar i hela Norrtälje utom 676 är inställda. Men jag tar mig inte ens in till Norrtälje. De ligger ca 2-3 dm snö på vägen, det blåser och snöar fortfarande. De gick knappt att ta sig in till NT i lördags och då hade de kommit hälften så mycket. Så känns som att de är mission impossible just nu. När hade vi så här mycket snö sist? Kommer inte ens ihåg när. Här fick vi för global uppvärmning... Men de e ju ganska nice. Sitter å kollar på film med en kopp te å två rostade mackor. Att Billie äter frukost händer ju inte så ofta kan man säga.. 

Jaja, sitter väll här å väntar då. Hoppas den inte kommer förrän efter lunch eller nått. Så jag får va hemma idag. Men måste nog ta mig ut å skotta bort skiten bakom bilen så man tar sig ut överhuvud taget.

Kör försiktigt idag! Blås inte bort! Tjo Tjo





Invandrad snöskottare

9:e december
Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns de något vackrare ställe i hela världen? Att flytta hit var de bästa jag någonsin gjort.

Jag skottade för första gången på flera år och kände mig ung på nytt, Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln. Vilket underbart liv!

12:e december
Solen har smällt all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut få en vit jul. Ingen snö på julen skulle vara förskräckligt! Harry säger att i slutet av vintern kommer vi ha så mycket snö att vi aldrig vill se snö igen. Jag tror inte att de är möjligt. Harry är en trevlig människa. Jag är glad att han är vår granne.

14:e december
Snö, underbara snö! Det kom 20 centimeter i natt. Temperaturen har sjunkit till -20. Kylan får allting att gnistra. Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig med att skotta uppfarten å trottoaren. Detta är livet!

Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, Men jag kommer verkligen i form på det här viset.

15:e december
50 centimeter till. Jag sålde min van å köpte en fyrhjulsdriven bil istället. Köpte vinterbäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill skaffa vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera, men jag tycker de verkar löjligt. Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.

16:e december
Snöstorm i morse. Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade. Ont som fan. Frugan skrattade i en timme...Roligt

17:e december
Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans. Det var strömavbrott i 5 timmar. Inget att göra förutom att sitta och stirra på frugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum. 

20:e december
Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 centimeter till av den där vita skiten inatt. Mer snöskottning. Det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger idag. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom va upptagna med att spela hockey sa dom. Jag tror dom ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom var slut. Dom får kanske hem fler i mars. Jag tror dom ljuger. Harry säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan skicka mig en räkning på jobbet. Jag tror Harry ljuger också!!

22:a december
Harry hade rätt om att de blir en vit  jul. Det föll 32 centimeter till av vit jävla snö inatt och de är så in i helvete kallt att det förmodligen inte kommer att smälta förrän i Augusti. Det tog mig 45 min att klä på mig och gå ut å skotta i morse, sedan blev jag pissnödig. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen så var jag för trött för att skotta. Försökte hyra Harry att ta hand om snöröjningen resten av vintern, eftersom han har en plog på sin lastbil. Men han säger att han inte har tid. Jag tror att den jävla skitstöveln ljuger.

23:e december
Bara 5 centimeter snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle juldekorera huset i morse. Är hon helt jävla slut eller? Varför sa hon inte det för en månad sen? Hon säger att hon gjorde det, men jag tror fan. Kärringjäveln ljuger!!

24:e december
15 centimeter. Snön har blivit så jävla hårt packad av snöplogen att jag bröt av skyffeljäveln. Tror jag fick en hjärtattack också. Om jag får tag på han som kör plogbilen så ska jag fanimej ta tag i pungen på han å dra han genom snön! Jag vet att de jävla psykot gömmer sig bakom hörnet och väntar på att jag skottat färdigt, sen kommer han i 100 knyck och plogar igen allt. Tanten ville att vi skulle sjunga julsånger medans vi öppnade julklapparna men jag var för upptagen med att spana efter plogbilen. 

25:e december
God Jul! 50 centimeter till av förbannad jävla snö. Blev insnöad. Tanken på att skotta får mitt blod att koka. Gud vad jag hatar SNÖ!!! Plogbilsföraren stannade till idag å frågade hur läget var, jag slog till den jäveln i huvudet med skyffeln...

26:e december
Fortfarande insnöad. Vad fan skulle jag flytta hit för?, jävla håla. Och allt var HENNES ide...hon går mig på nerverna...

28:e december
Fortfarande insnöad. Satmaran gör mig galen.

29:e december
25 centimeter till. Harry säger att jag måste skotta taket annars kan de rasa in. Jävla dumskalle, tror han att jag är helt sänkt eller??

30:e december
Taket rasade in. Plogföraren har stämt mig på 1 miljon för att jag slog honom i huvudet och kärringen har åkt till sin mamma...

31:a december
Eldade upp hela jävla hushelvetet. Ingen mer snöskottning här!!

8:e januari
Jag mår så bra. Jag älskar dom här små pillren dom ger mig men varför är jag fastbunden i sängen?? 


Hur ska man prioritera?

De sägs att de varje dag är bra att äta en banan och ett äpple och så gärna en apelsin för att få c-vitamin. Å de är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterolet i blodet.

Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag (å sen kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills tillbringat på toaletten) Man måste också äta youghurt varje dag för att få dom bra bakterierna i magen men ingen vet egentligen exakt vad de är men man måste ha minst 1 miljon av dom annars är de illa.

Man ska dricka ett glas röt vin om dagen för att undvika hjärtinfarkt, ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem och ett glas öl men de kommer jag inte ihåg varför de va bra. Du får inte dricka alla på en gång för då kan du få stroke.

Du ska äta 4-6 lätta måltider varje dag å glöm för guds skull inte å tugga varje tugga 36 gånger. För de behövs de minst 5 timmar.

Efter varje måltid ska du borsta tänderna å de så länge du har några tänder kvar efter allt detta nötande. Å glöm inte tandtråden, tandköttsmassage å munvatten. När du håller på med de kan du ju passa på att installera en TV där inne för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande så kommer du spendera en massa tid där inne.

Du ska också hinna med å sova 8 timmar/dag å jobba 8 timmar/dag + dom timmarna de tar att äta. Då e vi uppe i 21 timmar. De e ju bara att hoppas att de inte är så många bilar på vägen hem så de blir köer.

Enligt statistiken så tittar vi på tv 3 timmar om dagen, men de går ju inte eftersom du när du kommit hem ska ta en promenad på minst en halv timme och du måste också hinna med att träffa dina vänner.

Du ska hinna me att läsa minst två tidningar så att du håller dig up to date.

Du ska också ha sex varje dag, utan att de blir en rutin. Du ska va kreativ å varje gång på nytt förföra din partner och för de krävs ju tid.

Du ska hinna med att städa, tvätta, diska och ta hand om eventuella barn å husdjur.

Om man nu räknar ut hur lång tid detta skulle ta så behövs de minst 29 timmar. De finns bara en lösning. Gör flera saker sammtidigt. Duscha i kallvatten med munnen öppen så du får dina 2 liter vatten om dagen. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du ha sex med din partner som i sin tur läser tidningen å kollar på tv medan du torkar golv å dammsuger. Då har du fortfarande en hand ledig som du kan ringa till dina vänner med. Drick vinet å ölen efter de. De kommer du att behöva.


De e fan inte lätt att leva. Hahaha

Så va vintern här på riktigt då...

Ja se de snöar...Jaha då har den första riktiga snön kommit då. Har tyckt att de har varit ganska depprimerande att sommaren e slut å att de blir mörkt å dystert. Men nu när de snöar så känns de ganska mysigt. Hoppas de blir mycke snö å lagom kallt, då e de faktiskt helt okey med vinter.





Jösses så kul man kan ha i regnet!

Inspelat på jobbet






38 dagar kvar

Nu e de 38 dagar kvar till julafton. Ångest ångest ångest. Men nått positivt e ju iaf att de e mycke ledigt runt jul å nyår.


God jul...





Valet å kvalet

Nu har vi bestämt oss för vilka klänningar vi ska köpa. Vi satte oss ner å började klicka oss fram till ett köp. Men de va lite mer komplicerat än vad vi räknat med. Å dom super billiga priserna steg ju lite när man lagt på frakt, tullavgifter, skatter och postens frakt. Men de blir nog inte dyrare än å köpa lika fina klänningar här dock. Å vi kommer ju garanterat att va ensamma om våra outfits. Så de kan ju va värt de. Lite scary e de å lämna ut siffrorna på kreditkortet på internet, men va fan folk handlar ju på internet hela tiden å blir vi blåsta så ska jag stämma en viss nyhetstidning som rekommenderat sidan. hehe =)



Nyårsoutfit

Kan inte bestämma mig!!! Köpa båda två kanske?


































Vågar man köpa skor på postorder? Meeeee like!!!!










Girls night out

I Fredags va de krogen. Girls night out. De som händer på Mobergs stannar på Mobergs. Men de hände ju inget som man va tvungen att hålla tyst om så va fan! hehe. Till en början såg de ut som om de skulle bli en kväll med lite för mycket att dricka å några minnesluckor, iaf för Hanna för när vi lämmnade förfesten hemma hos Sandra så va hon ganska så fuller å planerade att ta en Tequila när vi kom till På G, jag tänkte ojojoj. Men de blev inte värre än så. För när de väl kom till kritan så va den inte så god så jag fick äran att dricka upp den istället. Jag som älskar Tequila (NOT) Hanna tyckte att vi skulle ta en Tequilapaus nu iaf fram till nyårskryssningen...dit e de två månader haha. Får se om de blir någon Tequila för Emelie. Sen blev de taxi upp till Mobergs å taxichaffören hade bytt till vinterdäck. BRA!!! För kallt blev de på natten. De va länge sen man kände sig så gammal som man gör en fredag på Mobergs kom vi fram till, men de va mycket skojsigt ändå. Eller hur girls? Dom sista tappra dansarna fick dansa utan musik för de va nå strul å vakterna sprang fram å tillbaka. Hem kom vi å jösses va skönt de va å hoppa i sängen. Va helt slut. Men vaknade pigg som en mört. De hör inte till vanligheterna längre direkt.

I söndags så körde jag mamma å Janne till arlanda. Dom e nu i Paraguay på häst semester. Flygresan tog 22 timmar. Huuuua!!! Skulle bli tokig ja. Dom flög först till Frankfurt i 2 timmar, väntade där i 2 timmar, flög till Sao Paulo i 13 timmar, väntade där i 3 timmar å flög sen i 2 timmar till Paraguay. På vägen hem fick jag åka in till vägkanten å visa körkortet å blåsa i apparaten för första gången. Å tro inte att de va en ung, snygg manlig polis inte Nääää. Sån tur hade man ju inte.... =P


Ha de gött!!!!











RSS 2.0