Söööööööööööötnöten Hivas






Vaaaaalp!!! Här är Hivas som mamma och Janne ska hämta den 18 oktober. Sjukt söt och redan duktig på att apportera. Ska väll dock apportera hela fåglar så småningom :P Jag har självklart utsett mig till förste barnvakt och man lär väll bo där dom första dagarna. Längtar!!!!! Vizlavalpar är så sjukt underbara.

Sommaren over and out

Sommaren är över och långkalsongerna är på. Kallt som satan på mornarna och motivationen att åka till jobbet blir bara mindre och mindre. När man dessutom måste börja skrapa rutor och skotta snö innan man kan komma iväg kommer motivationen vara =noll. Kommer som tur är att ha tv-kanaler from ungefär om en vecka. Så vinter kanske blir uthärdlig.

Var på Wallmans salonger igår. SUPER bra var det. Vi måste gå dit! Synd bara att en viss jävla person måste lägga sig i saker han inte har med att göra, jag klarar mig fin fint utan din hjälp, men du börjar gräva din egen grav nu. GUBBSJUKA GUBBJÄVEL 

Sommaren då. Ja det finns inte mycket annat att säga en TOPPEN. Kommer som Hanna sa, kunna se tillbaka på den här sommaren med ett leende och inte ångra ett gugg. Har gjort massor. Rättvik, Gotland, Bluesfesten, Norge, Göteborg. Sen en del mindre roliga saker, fick gå på rättegång som stöd åt en vän som är oskyldig. Lärorikt dock men trist...

Men viktigaste av allt......Mina ögon öppnades och jag la alla mina hjärnspöken åt sidan och vågade chansa, vilket resulterade i att jag hittade kärleken i en person som funnits i min närhet länge.

RSS 2.0