31/12 Årets absolut sista dag...

Okej då va året snart slut då. Vad har man egentligen gjort med sitt liv? Har man blivit en bättre människa! Hur har de gått med förra årets nyårslöften? Ska jag va ärlig så kommer jag inte ihåg vad mitt löfte för de här året va. Men de e väll lika bra de, då behöver man inte ha dåligt samvete för att man misslyckats med att hålla det. hehe.

Ja ja. men va har hänt under året då? Jag slutade jobba med hästar, trodde jag aldrig skulle hända. De visade sig att mitt liv blev både bättre å sämre. Saknar förstås hästarna men å andra sidan har jag tid för en massa andra saker som jag fått avstå från för att jag jobbade hela tiden, som t.ex. mina vänner. Jag blev kär, men den historien slutade inte så bra. Jag är numera singel. Har fått nya vänner och jag har tappat kontakten med gamla, de e tråkigt som fan men de ordnar nog upp sig småningom. Låg på sjukhus gjorde jag också. De va ju en erfarenhet man hade kunnat va utan. Sommaren såg till en början ut att bli den värsta i mitt liv, tappade lusten till allt, men de vände som tur va och de visade sig bli en RIKTIG toppen sommar. Du lyfte mig upp när mina vingar inte fungerade!!!!  Många goa skratt å trevliga å underbara människor. De blev en riktigt crazy festsommar, med Rosenström i parken, fester i , Söderby, Gryta å Lillråda å Mobergs i massor. Sen får vi ju inte glömma fylleorienteringen!!!! Helt klart årets fest! Hanna å jag hann med en tripp till det röd/vita landet i söder (Danmark), där vi hälsade på Daniel å Miken! (Se jag stavade rätt den här gången) =). Vi va på Idol finalen. De blev skoj som attans, när vi äntligen hittade våra sittplatser efter att vi sprungit runt hela Globen å letat, å jag menar hela Globen, vi va högst upp (de va fruktansvärt högt) på alla sidorna för att så småningom hitta våra platser längst ner! HAHA. Sen har jag flyttat från min minimala lägenhet i Rimbo till ett lite större hus i Nysättra, där har vi osså hunnit med några fester. De har de varit osämja bland vänner osså, TRÅKIGT!! Känns som de har blivit en höna av en fjäder eller kanske snarare en förhistorisk jätte fågel av ett litet dun. Hoppas att de blir bra de me så småningom. Vi har ju haft de så kul hela gänget. Ja de har skett ganska stora förändringar både bra och dåliga, de hör väll till, men dom dåliga kunde man ju va utan.

Nu undrar man bara vad 2008 kommer att innehålla! Jag hoppas på mycke glada miner å ännu mera skratt! Kanske lite kärlek också.


ETT JÄTTE GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!

Så va de över för i år...

Julen och kanske årets största festardag på krogarna e nu över! Fick stå å kö till På G. Men de e inte långt kvar till nyår. Då e de dags igen. Lillråda, Gryta vart blir de party nånstans? Spelar egentligen ingen roll, de e ju sällskapet som e de viktiga. I morgon eller på fredag ska vi åka till Täby C å köpa våra outfits.

Gårdagen bjöd på fest! Min blonda vän drack en tequila för mycke som vanligt. HEHE. Shit happens!! En annan vän fick jag hjälpa hem. Hade också druckit lite för mycke...minnesluckan va lång kan man säga. Tack gode gud för taxi och vänner som ställer upp när skjutsen inte svarar i telefonen!


Tack för en underbar kväll och en trevlig och mysig bakfull dagenefter.

Tjopp tjohej..............

Julafton?

E de julafton? Säkert att vi inte tagit fel på både dag å månad? De känns mer som oktober eller nått. Men fonen går varm av alla julsms så de verkar ju som de e jul!

Tre timmar kvar till Kalle! Då står hela Sverige still. I helgen har de rådit kollektivt kaos, i dag å ikväll kommer de va kollektiv koma. Men man får väll dansa av sig kalorierna i morgon för då e de partaj!


Mina vänner...Ha en bra julafton...Ni kan få de mysigt ändå...


Till alla vänner och ovänner...GOD JUL!!!!!! 


Ta en funderare...

Have surety to accept the things you can not change


The courage to change the things you can


And the wisdom to know the difference


Kollektivt kaos!!!!

De råder kollektivt kaos i landet! Löning i fredags, sista dagarna innan jul! Folk springer omkring i affärerna som galningar....Vad ska jag köpa?.......Har ingen aning!.....Jag måste köpa nått för 50 kronor till annars blir de orättvist!.....Men de e väll inte meningen att man ska berätta vad grejorna kostar! Eller? Folk trängs i köer, de e omöjligt att få en parkeringsplats, dom drar å sliter i saker. Å dom stackars människorna i kassan ska ta betalt, slå in paket, svara på frågor å va trevliga på samma gång! Hade ju föreslagit att vi skulle strunta i klapparna i år, men resten av familjen envisades med att köpa en klapp till varje familjemedlem, så då kan ju inte jag bara skita i de! Så de va bara att ge sig ut i kaoset i fredags (blev arg å irriterad bara av tanken på å trängas med folk) å man va ju inte ensam direkt. Snurrade runt X antal gånger på parkeringen innan jag äntligen hittade en. Sen sprang jag in på Åhléns turbohandlade å tog mig därifrån så fort jag bara kunde. Men nu e de gjort iaf så nu e de bara de mysiga med julen kvar: Har klätt julgranen! MYS PYS!!!!


Igår bar de iväg på krogen med Linn, Elinor å Hanna såklart, hon bangar aldrig. De va super nice. På G först å sen taxi upp till mobergs. Mycke smått va de, inget å titta på ens. Men vi hade kul ändå. Vi hjälpte varandra så gott vi kunde. När vi inte orkade dansa mer så tog vi en promenad till statoil för å köpa den nödvändiga fyllematen, en fransk varmhund med vitlöksdressing å ketchup! MMMMMM 




GOD JUL Å GOTT NYTT 2008

Pussigull

Sprit, tärningar, singstar å så lite spyor

Very nice weekend!

Vännerna kom vid halv tio, va lite försenade för dom gjorde finsprit. Men när dom kom så blev de livat. De började med att vi inte fick upp vinflaskan så Benny sprang å våldgästade grannen, tror inte dom blev så glada. Många goda skratt! Toapapperskrig, en drack en grogg med en baksnus i (usch). Partyt slutade vid halv 3 eller nått, sen va de lungt, TRODDE VI JA!

Har ni någon gång vaknat av att nån ligger på golvet å skriker, de har jag gjort nu. Sen skulle personen ifråga kräkas lite, eller mycke, å länge...Stackars Stackars människa...hehe

När allt äntligen lugnat ner sig så fick vi sova en stund till...en liten stund, sen fick vi sällskap i sängen, trångt blev de, men finns de hjärterum...


Nu e de bara en vecka kvar till jul...                                                     



Nu e de jul igen   

Nu e de jul igen   
Å julen vara ..........
Alldeles för länge


See ya next time!


Vänner e änglar som lyfter upp oss när våra vingar inte fungerar!

Sitter här framför datan ikväll igen fast jag borde gå å lägga mig, Ikväll har min blonda vän å jag varit i Gryta å kollat film, druckit glögg å ätit lussebulle med glitter i håret. Men vi glömde tomteblossen.

Känner mig välldigt anti kärleken just nu, men man vill ändå ha nån där i soffan på kvällen å ligga å gosa med. Konstigt de där.

I morgon e de fredag å lungt! På lördag e de partaj i de lilla röda huset precis vid vägen i Nysättra! Skoj ska de bli!


Go natt alla mina vänner!


Very nice stämning!

I fredags va de Idol! Live! Vilken nice stämning de va. Helt grymt. Massa kändisar va de där. De bästa av allt va att få se Daniel in real life! Marie va grym. Amanda va bra men inte så mycke mer. När vinnaren korades stod hela globen upp å ylade inkl jag å Hanna, trodde fan hjärtat skulle hoppa ur kroppen när dom drog ut på resultatet..å just ja, vi har varit me å tagit världsrekord...coolt. Tyvärr har jag inga bilder, min vän har dom på sin kamera.

Så nu e de asså över, va ska vi göra nu på fredagskvällarna mellan 8 å 11? hihi Ja någonting ska vi väll hitt på.


Igår va de filmkväll i Lillråda city. Åkte hem innan filmen va klar för snacka lite med kudden, men inte kom jag i säng. Hade fått ett samtal från grannen, så jag gick dit.


Nu har jag bara en ska kvar att säga för den här gången............
Vem fan är de som sprider falska rykten? Vem de än e! Skaffa dig ett liv!



Hej svejs!

Jag regerade!

De blev en mycke lyckad inflyttningsfest, vi spelade nått spel med tärningar som Alex å Anton lärde oss. Treman hette de visst. Jag fattade inte reglerna förren på slutet, så jag drack när dom sa till, jag misstänker att de utnuttjades! hehe. Å så sjöng vi singstar! Jag regerade. Ingen lyckades slå mig! Eller jo Hanna, när vi övade innan alla kommit. Lillebror min va närmast. Å till alla som säger att Emelie alias Syrran inte kan sjunga, ta er nån stans! Hon kan om hon bara vill! Mitt mission för kvällen va att få Alex att sjunga. De sas att jag inte skulle lyckas, men efter tillräckligt många öl å omgångar med treman så lyckades jag! Mission complete!




Tack till alla som va där! Mycke trevligt...
               



image28
  

Alex å Anton introducerade Treman

                                                                       
  

                                  
image34


Mycke singstar blev de!





image31


Lillebror va me osså





image29


Bästisarna





image32


Hjälp!




image30


Fotogeniet Alex





image33
 
                                                                                               

Girlpower


RSS 2.0