Nytillskottet

Här är min nya kissemiss. Stella tror jag nog att hon ska få heta. Hon är 12 veckor gammal. Hon hade redan ett namn när jag fick henne och jag vet inte om jag ska våga döpa om henne. Fick henne ju av min "syster". Men namnet passar inte så bra in på hennes personlighet. Namnet är Skrajsa och hon är allt annat än skraj. Hon är en liten tuffing så till och med Selma blir rädd när hon sätter den sidan till och vaktar leksakerna. Jaja får se hur det blir. 

              
 

Allt har iaf gått bra. Hon klev ur buren när vi kom hem gick en mycket snabb husesyn, sen hittade hon leksakerna och satte igång med en lek. Inom kort hade hon även hittat maten. Ganska så snart hade även Selma insett att den där lilla lilla saken var ju jätte kul att leka med. Hon är lite hårdhänt ibland dock, så då får matte rycka in. Men när Selma vänder ryggen till så är hon där och retas så hon får nog allt skylla sig lite själv. :P

                 
    

Sommaren är på väg!!!!

Det har varit en helt underbar vecka på många sätt. Solen har strålat och vårtecknen kommer ett efter ett. Igår såg jag tussilago, i morse hörde jag fiskmåsarna för första gången i år och idag på dagen så kunde jag ta av mig i linne. WONDERFUL!!!! och varmare ska det bli nästa vecka. Så gott som all snö är borta, me like. Sen fick jag min deklaration den här veckan också. Jag får tillbaka drygt 17.500:- och då har jag inte dragit av några resor än. :-) I morgon ska jag åka till stallet och rida, och jag ska få betalt. Annars rider jag ju alltid gratis. Så nu känns livet underbart med undantag från jobbet, men det känns ändå som att jag kan leva med det när det är sånt här väder.

Sen var jag på fackmöte (Emelie har gått med i facket) då fick jag reda på att hästskötare med 5 års erfarenhet tjänar 2000:- mer i månaden än vad vi får med 5 års erfarenhet. Jag som trodde jag bytte jobb för att få bättre lön. Istället så får jag mindre än vad jag skulle kunna få, om jag jobbade för någon som följer kollektivavtalen förstås. Men men ska inte vara bitter över det nu när allt annat är så bra!!!

Ses :-)


RSS 2.0