Jobbångest...

När jag ligger här på soffan å längtar till på fredag när vi ska åka till kreta, så inser jag plötsligt att när vi kommer tillbaka så e semestern slut. Vart fan har den tagit vägen? De har gått så fort å jag vill inte börja jobba igen. Jag kommer ha sån tokångest kvällen innan jag ska börja jobba. Kommer inte kunna sova. Usch!!!! Jag mår dåligt bara jag tänker på de.Jag kan iof vara glad över att jag tagit vara på semestern. Jag menar jag har ju varit på Gotland, jag har varit i stallet så mycke jag hunnit, jag har solat å badat vilket har resulterat i att jag e brunare än va jag varit på hur många år som helst. Å sen blir de ju Kreta min första riktiga sol å bad semester. Har ju varit utomlands förut men då jobbade jag ju å så va de ju i december. Inte den varmaste månaden i Italien direkt. Men trots att jag försöker tänka positivt så mår jag dåligt när jag tänker på att börja jobba igen. Måste komma på vad jag vill bli när jag blir stor snart så jag kan byta jobb!!!

Hett hett hett...

Vilken sjuk hetta de e ute!!! Men man ska väll inte klaga nu när de äntligen blivit en ordentlig sommar. Idag har jag varit i stallet å ridit. 4 turer blev de idag var av en va ett snabbjobb. Fy fasiken va jobbigt de va. Har inte ridit snabbjobb sen...ja jag kommer inte ihåg när. Helt slut va jag. Sen åkte Lisa å jag till issjön å badade. Tror ni inte att solen gick i moln precis när vi kom fram till sjön, å stora va dom så nå sola blev de inte. Men de va nice ändå.  Nu e jag sååååå trött!! Funderar på att somna en stund på soffan...I morgon ska jag till stallet igen för på torsdag hinner jag inte åka dit. Då ska de tvättas, packas å städas för på fredag åker vi till Kreta!!! yaaaay va skönt de ska bli. Ska sola å bada hela dagarna.

Hej svejs

Påväg till fastlandet...

Nu sitter jag på båten hem. De e lite tråkigt. Har haft en toppen vecka. De har hänt mycke men vi har ändå tagit de lungt några dagar. Mycke vin har de blivit, både dagens å gårdagens å även lite naturellt. I tisdags blev de Diggilo men vi satt i Östergravar och lyssnade. De va tur de för de va inte mycke å lyssna på. I går åkte vi dit också för då va de Lasse Winnerbäck. De va mysigt, vi satt i våra brassestolar och på filt å drack vin å öl i solen som sen gick ner bakom muren. Dagen spenderade vi på stranden i Åminne, den här gången badade jag, två gånger. De va jätte varmt. De fanns maneter i vattnet. Dom såg ut som simmande rosa sillikoninlägg. De kommer kännas konstigt att komma hem. Jag kommer ha myror i benen. Kommer inte ha ro att bara vara hemma. Så i morgon åker jag till stallet. Å på lördag e de ju kalas. Å så e de ju bara en vecka kvar till vi åker till Kreta. Då e de fest i en vecka igen. De e tufft å ha semester. =)

Hej hej

En måndagkväll i visby...

Första dagen med ordentligt med sol. Vi åkte till Åminne å "badade"...eller de va de som va tanken...badade iaf fötterna ...ingen hetta i  vattnet direkt. Vi åt lite lunch å sen åkte vi hem. Kvällen verkade till en början inte bjuda på nått speciellt. Men sen bestämmde vi att vi skulle bara gå ner till Nunnan å ta några öl. Så de gjorde vi. De va Hanna, Lasse, Christin, Jakob, Jag, Henke och Einar. Jakob, Christin, Jag och Henke åkte bil å dom andra taxi. Vi parkerade en bit bort för att bilen inte skulle stå mitt i stan. När vi kliver ut så känner vi att de luktar brännt å ju längre vi går desto mer börjar de lukta. Rätt va de e så ser vi att de brinner intill ett hus. De har börjat brinna i en soppåse. Henke sparkar bort den, vilket resulterar i att hans Levis skor för 1000 kr blir förstörda. AJ aj. Jakob ringer 112. Vi springer runt å knackar på fönster å dörrar. Efter ett tag så kommer de människor med vattenkannor å skurhinkar. Efter nån minut så kommer brandkåren. Sen händer de bästa av allt. Efter brandmännen kommer ett filmteam!!! HAHAHA!!. För en brinnande soppåse. De måste varit en ganska lung kväll på nyhetsfronten. Sen blev vi anklagade av en gubbjävel med hund som trodde de va vi som tänt på. Precis som att man skulle tända på å sen stå kvar till brandkår å polis kom. PUCKO!!!  Tur att de fanns andra människor som sett att vi försökt släcka. Kvällen slutade med en karatefylla för Lasse å Henke, på vårat vin som enligt Henke inte gick att bli full på. Borde anse sig överbevisad. :P Nu ligger Hanna å jag på soffan å ett av fyllesvinen spelar golf å de andra har åkt å jobbat lite.

Ikväll ska vi på Diggilo. Vi kan kanske få gratisbiljetter. Annars sitter vi utanför å lyssnar. Nu e de inte många dagar kvar tills jag ska åka hem. Jag vill inte!!!! De händer en massa kul här i helgen.

Hörs snart...


Tredje dagen på ön..

Nu har vi varit här i tre dagar. I torsdags körde vi av båten å åkte hem till Henke där vi bor. Sen körde vi iväg å handlade en luftmadrass till Hanna å Lasse å lite mat till kvällen. Sen åkte vi hem å grillade å startade den kommande karatefyllan. Uscha va full jag blev. Vi åkte i en sväng till en nattklubb som heter Hamnplan. Har aldrig sett så mycke människor å så långa köer, på varenda ställe i hela stan!!! De e så sjukt mycke folk här. Som tur e å fanns de VIP-kort å tillgå så vi gick förbi kön. :P Trevligt va de. De e mycke trevliga människor här. Å båtarna som ligger i hamnen. OJOJOJOJ. Den ena värre än den andra. Bara stureplansbrats med pappas kort. Dom kör inte ens båtarna ner själva. Dom flyger ner å båten kommer på lastbil. Sjukt.

Igår gick Hanna å jag omkring i Visby å handlade lite. Sen åkte vi till Lasses syster å blev bjudna på tacos. Sen va de tänkt att vi skulle gå på krogen men de va ingen som orkade, så de blev lungt. Nu har jag äntligen blivit människa igen efter torsdan å ikväll blir de utgång igen. FUN!!


Ha de så länge!!


Man gör bara inte så!

Igår va Hanna å jag inne en sväng i Norrtälje å shopade lite, eller jag shopade å Hanna följde med. När vi va klara med våra bestyr i stan så skulle vi åka ut till Vätö självplock å plocka lite färska jordgubbar. Mums. När vi kommit fram så tar jag min handväska å låser min bildörr. Då säger Hanna att de kommer va skit jobbigt att gå omkring där bland gubbarna med  handväskan. Jag drar samma slutsats å stoppar ner pengarna i min bakficka på kjolen å slänger in handväskan på Hannas sida av bilen.

-Jaha nu låser jag då, säger hanna. Hon trycker ner knappen å smäller igen dörren.

I samma sekund som hon gör de så skriker jag: NEEEEEJ!!!!, jag har då kommit på att bilnycklarna ligger ju för F*n i handväskan. Hanna tittar på mig lite halvt skräckslaget.

-Jaha vad gör vi nu då?

(Bakluckan e inte öppen. Den har jag varit så duktig å låst.)

- Har du en extra nyckel?

- Den ligger i bilen...

(Den har jag inte varit duktig å tagit ut efter att mamma lånat min bil.)

- Nähä, säger Hanna. Då får vi ringa till Johnny så får han komma å hjälpa oss att bryta oss in i bilen. De har han gjort med mammas bil när de hände henne.

- Ja visst, säger jag, men våra telefoner ligger ju i handväskorna som är inne i bilen.

Nu börjar Hanna få lite panik. Vi går till kassan å frågar om vi kan få låna en telefon. Tur att man kan några telefonnummer i huvudet. Till slut får vi tag på Johnny å han säger att han ska komma å hjälpa oss. Vi sätter oss i gräset å väntar. Tur att solen skiner. Efter ett tag går vi tillbaka till bilen. Då ser jag att min ruta är lite öppen. Jag tänker att fy fan va pinsamt om jag får  in handen å kan öppna. Men de gick inte. När Johnny kommer så har han en tång med sig som jag kan förlänga min arm med å dra upp knappen.  Puuuh!!!! Sen kunde vi åka hem till Lillråda å grilla å äta nyplockade jordgubbar med glass å grädde.

Ps. Dom va super goda, å jag kommer aldrig att lämna väska i bilen igen. haha

RSS 2.0