Nu va de bokat!

Jahapp idag har jag varit å bokat resa till Kreta. Nice. Får lite extra pengar till midsommar så jag kunde unna mig en solresa. Så mellan den 1 å 8:e Augusti så ligger jag å Sandra på en av Kretas stränder med en paraplydrink i ena handen och besöker nattklubbarna på nätterna. yaaaay. 

De känns som att den här sommaren kommer att gå alldeles för fort. De e 1000 saker som man ska hinna med att göra. Vi ska åka till Gotland, de e födelsedagsfester, jag ska hinna med att åka till stugan i dalarna iaf en gång, fyllis mm.... tur att de e helg varje vecka :P. Skulle behöva vara ledig hela sommaren. Nästan hela sommaren e bokad. De e iof bra för de lutar ju åt att de blir en toppen sommar, speciellt augusti.
 
Va händer i helgen då?.....Jo VI SKA TILL GRÖNAN!!!!  Kommer bli såååååå kul. Ser fram emot de som fan. Allt e gratis. Eller nja nästan allt vi ska väll äta å kanske dricka en öl osså. Gratis e kul.


puss på er


50505050505050+

Tisdagen den 25 mars fyllde min mamma 50 år. De firades i lördags med en cowboyfest. Massor med folk, massor med skratt, massor med dricka, massor med rester å massor med öl kvar. Som tur är så finns de folk som offrar sig å köper några backar. Mormor va pinsam som vanligt. Moster klämde på chafförens arm och magmuskler. "Morfar" va på g som vanligt när han fått i sig lite å dricka. Släkten e värst e de inte så man brukar säga? Sångerskan blev lite för förfriskad. Men de va de iof fler som blev. Stod i baren halva kvällen vilket resulterade i mycket ömma fötter. Snygg Goran fick lite för mycke vikt på ryggen så hans framben e inte vad dom en gång va... =P.  Långt in på natten så kom de en eftersläntare med vänner å besökte baren å livade upp stämningen ännu mer om de nu va möjligt. När jag äntligen va hemma sent eller tidigt på morgonen vad man nu vill, så va jag sååååå trött. Mötte Sandra å Cissi som va påväg hem ifrån krogen osså. När jag kommit upp ur sängen på söndagen å pallrat mig upp till lokalen så va städningen klar...Gud va synd! Kom lagom så jag kunde åka till mamma å äta upp lite av resterna.


BYE BYE

RSS 2.0