Bebisar planerade

Har nu bestämt mig för att Skrajsa ska få bli mamma. Vem ska få den äran att ställa upp som donator då? Jo det ska Turbo få göra :D Det kommer bli toppen fina ungar. Mycket päls men fint. Har slutat ge henne piller nu så snart kan det bli dax :) Då blir det lite extra klirr i resekassan







+







= Sant




Hihihi ;) Tjing Tjing





Jobb betyder pengar

Fick veta i torsdags att jag får jobba kvar i startboxarna på Täby iaf på torsdagar och andra dagar om någon annan är borta. Sen hörde jag också rykten från säker källa att det ska strukureras om lite bland boxpersonalen då det är några stycken som står med en fot i graven. Kan vara därför dom behåller mig. Ska få ny sommarjacka så det borde väll betyda något.

Har kommit fram till att jag tycker om att jobba. Iaf när det är ett jobb jag tycker om. Sen jag började jobba i startboxarna så har jag i princip jobbat jämt, eller iaf varje dag. Men jag har trivts jätte bra med det. Jag tycker om att ha nått att göra. Sen är det så himmla skönt att för en gångs skull inte behöva snåla så förbannat för att lönen är åt hellskotta för liten. Kunna unna sig saker, kunna bjuda sina vänner eller den man älskar på något fint, utan att hela månadens ekonomi ska krascha (det kan få mig att må så himmla dåligt.) Då är det värt att behöva jobba nästan varje dag för känslan att kunna göra dom sakerna är så underbar. Sen kommer detta att göra att jag förmodligen trotts allt kommer få ihop pengar till Domenikanska. SMILE FÖR DET!


Och här kommer alla känslorna på en och samma gång

  • Hängig för att jag är sjuk
  • Ledsen för att jag kanske inte kan åka till Domenikanska
  • Glad för att jag tror att det kommer att lösa sig
  • Stolt över mig själv för att jag tog tag i det och troligtvis också lyckats lösa det
  • Glad för att jag får jobba kvar i startboxarna på täby
  • Utråkad för att jag jobbar
  • Längtar till i morgon när vi ska fixa ljudet i min bil och tvätta och vaxa den, sen grillning med Linda, Micke och barnen

Aouch!

Har tvättat bilen idag. Fick ett prov på ett biltvättmedel från Alex som han fått från sitt nya jobb. Det är bara det att jag har fått typ nesselutslag på hela handen!!!!!!! FUCK! Tålde det visst inte så bra. Kliar och svinder.  Dessutom blev inte bilen ens ren. Massa asfaltsfläckar som jag måste ha nått special special grejs för att få bort. Men men, tur man har schysta kortisonsalvor, så det ska nog försvinna snart. :)

Max för hela slanten

Ja att vuxna människor kan bli så tagna och hypnotiserade av att litet barn. Idag har jag fikat med Hanna Emelie och Max. Större delen av tiden gick så klart åt att roa lilla Max. Han låg på köksbordet och pratade glatt. Han hade säkert jätte mycket bra att säga :). Han skrattar och jollrar för fullt, tills han blir hungrig då blir det liv i luckan :). Får ta en fika snart igen så vi får njuta mer av den underbara lilla varelsen :D.





Max han sov och sov och sov




(Fotograf Miss Hanna Dahlqvist)


Go Skrajsa!

Skrajsa spöande en schäferblandning igår, det är klös i den bruden kan jag lova. Ingen nåd där inte. Mattes flicka!








Påsk

Påskafton och strålande sol idag igen. Me like! Det är redan +8 här. Idag ska jag nog ta fram utemöblerna och torka av dom. Slänga förra årets tomatplantor som inte ser så välmående ut så att jag så småning om kan plantera nya :) Alex är nere på Elmia och jobbar så lite ensamt är det men ganska så skönt också. Man kan behöva lite egentid ibland.

Har en sån sjuk träningsvärk! Var till stallet i går och red fyra turer. Varav den sista var ingen lätt match, stark som ett as var han och pigg. Tänkte åka idag med men stannar hemma och vilar upp mina muskler till måndag då jag ska tillbaka och rida med betalt dessutom :)

Ikväll är jag bjuden till grannen på påskmiddag. Nära hem. Taxin blir inte dyr :P

Nu blir det frukost...


GLAD PÅSK ALLESAMMANS!

RSS 2.0