Gillar eller ogillar?

I morgon e de alla hjärtans dag. Asså allvarligt varför måste man ha en speciell dag för att uppvakta den man tycker om? Alla hjärtans dag hittades förmodligen bara på för att vi ska gå å handla en massa presenter till varandra igen. Men som sagt varför måste de göras på en speciell dag? Varför kan man inte ge den man tycker om en blomma å en liten present bara så där utan förvarning? Dessutom så e de bara en påminnelse till alla singlar i världen som faktiskt mår dåligt av att vara ensamma hur jäkla ensamma dom e. Jag har inte sett någon undersökning på de men jag lovar att självmordsstatistiken ökar på just den här dagen.

Usch va bitter jag låter. Men idag kom jag att tänka på när jag gick i skolan å på alla hjärtans dag så skulle alla rita hjärtan till varandra som man skrev vem de va till å satte upp på väggen i korridoren. Visst jätte bra ide för oss som fick hjärtan å blev jätte glada för de, men den där stackars pojken eller flickan i klassen som va mobbad å inte fick ett ända hjärta, hur kul va de för honom/henne på en skala.

Alla hjärtans dag! Jätte bra ide för dom som e lyckliga å mindre kul för dom som inte e de. Å andra sidan ska dom människor som e lyckliga inte få va de pga av att de kan sticka i ögonen på andra? De går ju inte heller? Känner att jag måste sova å tänka över vad jag egentligen tycker om Alla hjärtans dag. Gillar eller ogillar? En sak vet jag iaf. I morgon tänker JAG vara lycklig!





Kärlek till alla!




Tillbaka på torra land

Så va vi tillbaka då. Tillbaka på land å tillbaka hemma från en jävligt kul å lyckad kryssning. Vi åt buffé, minglade, dansade, raggade, blev raggade på å dansade lite till. De verkade ju lovande till en början, boysen va mycke snygga, men vi blev snart besvikna. Satsade på att dricka mycke på buffén å de gjorde jag, kanske lite för mycke, men de ordnade upp sig. Mer dans å chokladcigg. Vi tappade bort Hanna, men hon hittade tillbaka. Party i hytten med 5 tjejer å en hög ljudnivå slutade med att vakterna kom å vi fick gå därifrån. 

Gå å lägga oss de skulle vi göra vid tre nån gång men de blev en drink till, eller okej några fler drinkar än en blev de å några danser. Sen skulle vi gå å lägga oss igen, men vi gick till club sju istället å tog en sväng på dansgolvet. I säng kom vi vid 5 nån gång. Hanna spelade in den bästa å flummigaste film jag sett på länge. Vi skrattade så vi fick ont i magen när vi vaknade dagen efter. 

Upp å duscha å ta på ansiktet igen. Ner å köpa frukost, räkmacka blev de. Upp å lämmna frukost i hytten med tjuvade bestick från cafeterian. Ner till taxfree å köpa de vi skulle inhandla å sen va de bara att hugga in på en smirnoff ice. Så va vi igång igen. Sexig haka va de ja, mmm jaha den va ny men tack tack. 

Vips så va vi framme i Stockholm igen. =(  Springa till hytten å packa för de hade vi ju inte gjort. Synd att tiden går så fort när man har kul.   




Puss å kram

RSS 2.0