Snart e de jul igen!

Jag har lessnat på julen. Tycker inte de e speciellt kul längre! Med julen kommer bara ångest å stress. Själva grejen med julmat, familjen, gran, kalle anka e de inge fel me, tycker de e jätte mysigt men de e alleles för mycke fokus på julklapparna. De e lixom inte viktigt längre. Själklart ska barn ha julklappar. Hörde på radion häromdagen att de e fler och fler som tar lån för å kunna köpa julklappar. Dom sätter alltså hela sin ekonomi på spel för å kunna köpa presenter å då e de väll inte vilka presenter som helst, förmodligen dyra, de e helt sjukt. I år ska vi i våran familj köpa varsin julklapp för 100-200 kr sen får alla varsin klapp å sen e de bra! Ingen stress å ångest...Mycke bra...Tur att de bara e jul en gång om året!


Tjop tjohej leverpastej!


                                

image27


                                          







Jag har gjort de!

Jag har gjort nått som jag velat göra i flera år! I fredags bestämde jag mig å i måndags gjorde jag de!


It´s never too late! Men de hade kunnat bli!

En komplimang gör en alltid glad!

Linus 4 år: Emelie varför e du våran barnvakt?

Linus mamma: Därför att hon e den bästa! Visst e Emelie den bästa barnvakten?

Linus: Jooooo.............Osså e hon snygg också! 


De gjorde min dag!



DANIEL!!!!!

Asså jag e arg, lessen, förbannad, deprimerad....allt på en gång! Hur kunde Daniel åka ur Idol? Fattar inte hur de kunde gå till! Han e ju så bra! Skulle ju vinna hela skiten ju.......Å Andreas! Kan man säga nått annat än patetiskt.....visst han sjunger ok men se på hur han dansar eller kan man kalla de dans? Ett försök till rörelser kanske! Ska vi sälja biljetterna till finalen billigt? De lär ju inte va nån som vill köpa dom dyrt nu iaf, finns ju inte så mycke kvar att se. Eller vi kanske ska gå iaf, som Hanna sa: Vi får ju va i samma lokal som han! Hehe. 

I går va de fest i Gryta! Man kan väll sammanfatta kvällen som rolig trevlig och den fick ett oväntat slut!



LOVE YOU!!!

Bara för att....

Hanna påpekade igår att jag inte uppdaterat bloggen på länge.....så nu får jag väll skriva nått då. Men jag har inte så mycke vettigt att skriva just nu...så fort jag tänker att jag ska skriva nått så kommer jag inte på nått kul. De blir bra idag har jag gjort...bla bla bla. De e väll inte så kul för människor att läsa, bloggen e väll för fasiken ingen dagbok. Där ska man ju ta upp sina tankar! Ok kanske om de hänt nått extrakul, men bara läsa om att man har städat eller gått ut me hunden.....nä.....då kan de lika gärna va. 

Återkommer när jag har nått bra att säga eller när de hänt nått kul, så de kan ta ett tag!

Nu ska jag äta lunch med min kära mor.....


Tjopp tjohej!

Helgen! Sorg å Glädje!

Jag har jobbat hela helgen! Sorgligt! De borde finnas nån regel som säger att man inte får jobba helg, iaf inte när man e under 25, då ska man partaja på helgerna. På lördan hade jag begravning! Jag fick den stora äran å begrava en påkörd kissekatt. Usch va de va jobbit!

Men de roliga va att umgås med mina vänner, alltid lika kul. Visserligen i nyktert tillstånd den här helgen men än då! HEHE. (Jag körde) Men tro inte att man har sovit speciellt mycke för de. 7 timmar på hela helgen. Mår sämre än när de varit fylleslag både fredag å lördag! Så mycke för å va nykter......Ikväll ska jag kolla på Bäck å somna i soffan, de ska bli skönt. 

Just de fick höra att jag liknade Jennifer Aniston i lördags, så call me Jennifer! Hehe  

Friday night!

Jaha så va de fredag igen då! Ikväll ska man va fyllechafför, ska jobba i morgon! Allt löser sig tillslut! I går hände absolut ingenting. Nu e de krogen me Emelie, Hanna, Emilia å Malin. Kul! I morgon ska jag till den välsingnade byn Knutby på 50-års kalas. Ja ja men återkommer med rapport om kvällen i morgon.......PARTY!



image25






                                                                   

(Dvärgar)

Idag....ungefär 45 min efter att jag kommit hem, hade precis lagt mig på soffan med datorn på magen å kollade fb. då knackade de på dörren.....Utanför dörren stod två små barn, eller dom va kanske 12, skit samma två små dvärgar. Min första tanke va: okej jultidningar, bra har redan köpt, har en ursäkt att inte köpa. Men nej.......Hej vill du köpa pepparkakor? Fan va ska jag säga nu då? Pepparkakor har jag ju inte köpt!!!! EHH, jag har inga pengar hemma! Okej bra ursäkt. Men så kommer den där snälla jäveln fram: Ni får komma tillbaka nån annan dag! NEJ! va fan sa jag! Jag vill ju inte ha nå pepparkakor! Kanske! Ok, hej då! Hej hej!

Ja vilken elak människa jag e. Kom å tänka på påsken när alla ungar kommer å tigger godis! När jag bodde i lägenheten kunde jag bara strunta i å öppna, men nu ser dom ju baske mig in när dom går till dörren! Så jag e väll så illa tvungen att köpa påskgodis nästa år. Men de e ju ett tag dit! Eller dom kanske ska få ett varsit äpple så kommer dom inte tillbaka året därpå! HIHIHI

Go Natt!

Helgen som gick......

Gick alldeles för fort...men de va skoj så länge de varade. De va fest i Lillråda city. För att sammanfatta de kort så däckade Tommy på golvet i hallen, Joppe i soffan med pommes i näsan. De va Bennys fulsprit som va orsaken. Haha. Å kanske Hannas Tequila. Jag måste sluta dricka den skiten, håller på att spy var enda gång å de e Christians fel. Hanna blev prutt full, Emelie va inte långt efter, jag va ganska lagom full å tur va nog de. Vid tre åkte alla hem. Nu e jag sjuk. Har feber å ont i halsen. Sandra har smittat mig. Sånt händer. Blir hemma några dagar. Får ligga i min soffa i mitt hus å kurera mig framför en massa filmer.

Puss å kram

Mätt som en plätt!

Idag har Hanna å jag varit hos Jenny å Per å firat lilla gullungen Ida, jösses vad stor hon blivit! Åt jätte god smörgåstårta å kakor. Sen bar det av till Söderby för å fira Magnus. Grattis igen! Där blev de tårta! Den va osså jätte god. Så nu e jag så mätt, behöver inte äta på flera dagar. I morgon så kan jag flytta in i huset, ska bli sååååååååååååååå skönt att bo ensam igen.

Kanske blir fika i Nysättra i morgon då mina vänner!

Puss å god natt!


Jaha! Då va man hemma igen då!

Ja då va man hemma igen då efter en helg i Danmark.
De här har jag lärt mig den här helgen:

Danskar e  ett mycke trevligt folk

Man kan ha jäkligt kul i en husvagn med några flaskor vin

Finns det hjärterum så finns de skärterum

Man kan bo 4 st i en liten husvagn

Ska man gå ut i Helsingör ska man inte gå ut en lördag

Världen e jäkligt liten




Tack Daniel, Maiken å Hanna för en mycke trevlig, rolig å lugn helg......

Kramizzar






En lugn söndag i Helsingör

Hej Sverige!

De blev inte så mycke utgång igår. Helsingör va dött. Antingen va vi för tidiga eller så går danskarna inte ut på lördagar...Stans största ställe va nämligen stängt...men vi hitta ett litet ställe men en massa cowbojs och indianer...de va trevliga människor där...en tjej skålade med oss bara så där...sånt händer aldrig i sverige, där är de bara konkurens. Alla tjejer tycker illa om varandra.

Träffade en kille från Rimbo på stan när vi letade krogar. Visade sig att vi kände samma människor. Ibland e världen bra liten.

Har inte gjort så mycke idag. Va till Helsingör å handlade mat. Vilka stjärnkockar vi e Hanna, microlasange MUMS. I morgon bitti bär det av hemmåt. Det har varit en mycke bra helg. Skönt att göra nått annat. Komma bort hemifrån lite, även om man saknar alla där hemma.....Men vi ses snart. 




                                                                       






                                                   

  



Party Party!

Så va de dags igen....Nu har vi korkat upp vinflaskorna....Snart ska vi ut å äta middag.....Sen blir de Köpenhamn förhoppningsvis.....Kul Kul....Maiken kör.....Idag har de vart lungt. Daniel å jag åkte å handlade frukost. Sen blev de ligga framför teven å kolla senaste Bäckfilmen. Den va bra! Vid 4 typ började vi göra oss iordning. Nu sitter vi å väntar på att Maiken ska bli klar så vi får äta....Nu kom han hungrig e jag! Ska ta lite kort ikväll som jag kan lägga ut...

Återkommer i morgon!

Hälsningar från det danska landet!


Nu e vi i Danmark!

Nu har vi kommit fram....Bilresan gick bra, jag körde ända ner till jönköping sen tog Hanna över. När vi kom fram åkte vi å handla lite dricka, sen åkte vi å åt kinabuffe....Gott Gott. Nu sitter vi i husvagnen å har korkat upp varsin flaska med vin/cider eller va de nu e å har påbörjat husvagnsfyllan......I morgon blir de Köpenhamn....

Hörs i morgon PUSS PUSS

RSS 2.0