Idag har jag.....

  • Försovit mig
  • Jobbat
  • Gjort av med lite av arbetsgivarens pengar som företaget egentligen inte har :)
  • Bränt mig på axlar, rygg och bröst eller vad man nu säger. Det där området ovanför boobsen iaf.
  • Handlat tomatplantor och nya krukor
  • Lagat en jätte god sallad med bla tonfisk, avokado och annanas
  • Planterat tomaterna
  • Klippt gräsmattan
  • Svettats som en gris (den så kallade gräsmattan är mer än äng, skit jobbigt att klippa)
  • Insett att jag nog bränt mig lite mer än vad jag först trott :( 
  • Känt för första gången i år att, NU är det sommar! Yeeeeeee

  • Nu borde jag....

  • Städa
  • Kratta gräsmattan
  • Klippa bort resten av gräset med en trimmer
  • Rensa kattlådan
  • Diska

  • Kommer docka bara göra dom två sista punkterna. Något måste man väll ha att göra sen när man är ledig torsdag - fredag






    Tomaterna





    Den lättklippta delen av gräsmattan





    Den lilla "Ängen"



    Solbrännan får ni ingen bild på :P

    Trevlig sommar!!!!



    Röd Dag + Klämdag

    Jaha då var det en extra helgdag mitt i veckan igen då. Som vanligt så jobbar jag helg. Inget extra långledigt för mig inte. NÄÄÄ. Jag har lyckats pricka in att jobba helg varenda helg det har varit en helgdag innan. Jag jobbade helg på påsk, valborg och nu kristihimmelsfärd och det där med klämdag har man ju inte någon nytta av där man jobbar idag. Orättvist. Meeeeeeeen. Midsommar är jag ledig! Låååååångledig, jobbar bara måndag och tisdag den veckan. Sen bär det av till Dalarna och Rättvik, till vår underbara stuga. Har inte firat midsommar där på jätte länge. HB i dunkar, folkdräkter och dans runt midsommarstången. Sen är det fest på dansbanan på kvällen. Med liveband och dans. Då korkas det upp och blandas dalagroggar. Ojojoj, brukar sluta med en vinglig färd hem. Tur att det inte är så långt dit. Sen ryktas det om fest hos en av massa sysslingar och hans flickvän. Great!!




    Maracas eller Bazooka?

    Här om dagen så pratade jag med min bästaste bäste vän Hanna Panna och ja det är väll inte så ovanligt. Men då berättade hon om hennes hyresvärd som hade varit ute på promenad i godan ro. Helt plötsligt så hade han stött på två fjolårs grisar. Alltså VILDSVIN!!! Dom hade jagat honom!! Så han hade fått ringa i panik för att bli hämtad där mitt i skogen. Så hur skulle vi nu göra för att vi skulle slippa bli jagade av monster grisarna på våran promenad i fredags. Jag föreslog maracas för att föra en massa oväsen så dom skulle bli rädda och springa iväg, jag vill ju inte döda dom, bara slippa bli uppäten. Men Hanna ville ta till mer drastiska metoder. Eftersom ett gevär knappt tar död på dom så skulle hon försöka få tag på en bazooka på svarta marknaden Haha. Ett annat alternativ var en kanon, men det är lite klumpigt att ta med sig på promenaden.




    SOOOOON

    Snart snart snart får jag åka hem. Vill inte jobba. Vill åka hem och lägga mig på altan och sola. Smiter hem lite tidigare idag tror jag. :P Funderar på att låna hem gräsklipparen från jobbet så att jag kan klippa min helvetes gräsmatta som växer fortare än någonsin. Har en liten handgräsklipparen men jag var helt slut efter att jag klippt en kvadratmeter, tog ju tvärstopp så fort det blev lite ojämt. Så det går fet bort!!! Kan man asfaltera? Känns lite värdelöst att köpa en egen när man hyr och inte vet hur länge man kommer att bo kvar. Men men, det får bli så helt enkelt. Sen är det helt omöjligt att klippa med handgräsklippare på den där "ängsplätten" jag har ovanför mitt hus. Den är inte klippt på år och dagar


    Här är en låt till från Dead By April. Hej Hej!




    TORSDAG SEN KOMMER FREDAG SEN KOMMER LÖRDAG OCH SEN SÖNDAG

    Sen börjar veckan om igen. Det ända man kan trösta sig med är att det blir allt kortare kvar till semestern. *LÄNGTAR* Vad har denna trista torsdag bjudit på då? Jo, jobb och en massa irritation, men avslutade iaf kvällen nu med en långpromenad i kvällssolen. Det är avstressande det. Vad bjuder helgen på då? Nja inte så mycket. Ska till Rimbo och äta middag med vänner som jag inte träffar så ofta på lördag och sen blir det väll lite stallet också. Melodifestivalen förstås!!!

    Jobbet jag tänkte söka var förstås taget. Jag är alldeles för seg. Varför kunde jag inte kommit på det tidigare. Nä för jag måste tänka igenom allt hela tiden 40 gånger innan jag kan bestämma mig. Men då hinner chanserna glida mig ur händerna. Måste bli en bättring där!!!

    Har iaf tagit tag i alla mina abonemang hitan och ditan. Har avslutat två stycken idag. Så i slutet på augusti så har jag bara ett mobilabonemang och jag har då avslutat mitt mobila bredband hos telia som fungerar skit. Att telia ska vara det ända som fungerar bra är bara skitsnack. Sen får vi se vad det blir. Ett till mobilt hos en annan operatör eller ett fast? Det är frågan de.

    Tjopp tjo hej


    Grymt bra låt detta!!


    RSS 2.0