Great weekend

Vilken toppen helg de har varit. I fredags drog vi in krogen, gick på På G. Mycke folk va de. Sen kom de ett gäng vänner insläntrandes, några födelsedagsbarn (tre stycken faktiskt), några jänvägsarbetande dalmasar å en massa andra som vi inte träffat på ett tag. Very nice. Sen fick jag fjäska å ragga skjuts helt i onödan (de kunde du ha gjort själv) "flört", men ni fick ju åka en sväng tillbakan till norrtälje å käka korv iaf. Massa roliga människor å en jävla bra stämmning.

På lördagsmorgonen när klockan ringde vid halv 8 va jag inte nykter för fem öre, men men har man lovat så har man. De va bara att åka till stallet. Tur att farbror polisen inte hade vaknat. Vid 6 på eftermiddan va de dags igen laga mat å in i en tjock jäkla dimma. På kvällen bar de av till Nysättralokalen för å fira Danne å Krille som blivit 20 å 50 år unga. Skoj skoj. Grattis igen! Sen skulle de åkas till Mobergs så vi hängde på. Folk i massor. Å några  vänner joinade oss i kön. Vakterna va antingen ovanligt snälla eller ovanligt dumma! haha.

Helgens sista dag va lugn, calzone i Gryta å städa lite hemma efter förfesten (de såg ut som de varit 40 pers å dunder fest) fatta inte hur vi lyckades. hihi

Nästa helg blir lugn, men the weekend efter de , blir de röj på båten. De ser vi fram emot.


Puss på er så länge...

Friden har åter infunnit sig

Nu e de äntligen lugn å ro i huset igen. Ingen som håller mig  vaken på nätterna, ingen som har sönder blommkrukor å lampor, ingen som ligger i handfatet när jag ska tvätta ansiktet, ingen som sprider kattsand i hela huset så att man måste dammsuga var enda fucking jävla dag. Det har bara gått en vecka men de känns som en evighet. Jag  har bara ett råd å ge.........SKAFFA ALDRIG INNEKATT!!!!!!!!!!


Lugna gatan...

E inne i en välldigt lugn period i mitt liv just nu. Tror de beror på att de varit så mycke sista tiden. Man behöver perioder där man varvar ner ibland. Jag e inne i en sån nu. Umgås med mina vänner å tar de lugnt. Nice! Sen e ju Januari en välldigt trist månad. Ingen har nå pengar efter jul å nyår. De händer helt enkelt inte så mycke. Alla stackars företagare går mer eller mindre med förlust. Samhället står ganska stilla. Men nu börjar folk att planera lite, de e redan några fester inplanerade. Något som varit planerat sen oktober e att den 8.e kl 18.00 åker vi från stadsgården med The big boat, då ska jag va party de kan ni lita på. Funny Funny. Hoppas bara jag har blivit av med min förkylning som envist hänger sig kvar i min näsa å i mina stackars lugnor.


LOVE YAAA

RSS 2.0