Bakfyllevirus

Ja nu har en ny tråkig jobbvecka börjat....En till helg e förbi. I fredags va de fest med stort F. Eller förfest med stor F hos Sandra å sen bar de av till Mobergs. Hade onda aningar innan festen började, för när Emelie bara har sprit å förfesta på så brukar de sluta med en brakfylla å mycke riktigt. Men mycket skoj blev de. Vissa kom hem å andra inte ;). På lördagen hade alla drabbats av bakfylleviruset, vissa mer allvarligt än andra. Jag gjorde INTE så mycket den dagen. 

På söndagen va vi å hälsade på nya kusinen i Spånga. Vilde som han ska heta va mycke söt men inte speciellt rolig, :P sov, åt å bajsade. Fick se en liten show också som dom två storasystrarna hade satt ihop bara för att vi skulle komma. HIHI. Mycket söta va dom. Med egen skrivna låtar å allt. 


Se you later aligator     


Dream on

Ååååååå vad jag skulle vilja ha en massa pengar så jag kunde sluta på mitt jobb med omedelbar verkan. Då skulle jag köpa ny bil så jag slapp oroa mig för att den ska gå sönder hela tiden, sen skulle jag köpa en dyr å fin galopphäst som jag skulle sätta i träning hos Ylva som jag kan åka å ta hand om varje dag. Då skulle livet va på topp. Man kanske inte blir lyckligare av pengar men problemen blir lite färre. Jaja dream on......


I morgon ska jag till stallet igen å va första stallskötare så att Ylva kan åka till aktionen å ragga hästägare. Sen ska jag in en sväng jag me. Får se om folk vågar köpa nu när de e finnanskris å allt. Sen fick jag en träckning på söndag också, de blir spännande (hon e inte alltid så snäll å rar när de e tävling på g) hehe


TJO TJO




Här e My Bright Queen som ska starta på söndag

Långledig

Nu e jag äntligen ledig i 4 dagar i rad. Vad ska jag göra med all ledig tid? =P Jo i morgon ska jag städa å tvätta å diska, bara en massa nyttigheter. Sen på fredag ska jag åka till stallet, på lördag ska jag på åringsaktion å på söndag till täby på race. Har inte så mycke mer roligt att skriva så de får räcka så här. Nu ska jag kolla färdigt på bönderna på tv4.

Hej hej

Play it on the safe side

Jag har kommit fram till att jag e rädd för å bli kär. Eller inte så mycke för å bli kär men för å bli kär i fel person. Jag vill egentligen inget helle, men när jag väl träffar nån som jag tycker jätte mycke om så blir jag livrädd å håller mig på bertyggande avstånd. Vevar in å puttar iväg. Jaja de tåget gick å de va förmodligen mitt eget fel för ja blev livrädd å de suger, hoppas bara de kommer fler.





Dagens citat



Glöm dina bekymmer för i morgon kommer nya



Dubbelt marknad

Har varit hemma hela veckan. Behövde vara hemma. Jag har haft "feber". Men i morgon e de back to reality, jobba i helgen ska jag göra också. Den här veckan har de varit dubbelt marknad. Först va vi in en sväng å gick i regnet på norrtälje marknad å idag va vi in till Rimbo. Så nu har jag inhandlat årets upplaga av strumpor. Hittade ett nickelfritt navelsmycke som jag köpte också.


Stockholm beeer-fest blev en succe som väntat. Kul men trångt, varmt och ingen stans att sitta. Resultatet av de blev ont i ryggen å blåsor på hälarna. Tur att sällskapet va toppen. Efter beer-fest så åkte vi in till Götgatan å gick på The Beefeater efter en promenad till bankomaten som verkade oändlig. Vi landade väll hemma i sängen vid halv 4 någon gång.  Somnade full, glad å lyckllig =)

Seeee yaaaaa

RSS 2.0