Tillbaka på torra land

Så va vi tillbaka då. Tillbaka på land å tillbaka hemma från en jävligt kul å lyckad kryssning. Vi åt buffé, minglade, dansade, raggade, blev raggade på å dansade lite till. De verkade ju lovande till en början, boysen va mycke snygga, men vi blev snart besvikna. Satsade på att dricka mycke på buffén å de gjorde jag, kanske lite för mycke, men de ordnade upp sig. Mer dans å chokladcigg. Vi tappade bort Hanna, men hon hittade tillbaka. Party i hytten med 5 tjejer å en hög ljudnivå slutade med att vakterna kom å vi fick gå därifrån. 

Gå å lägga oss de skulle vi göra vid tre nån gång men de blev en drink till, eller okej några fler drinkar än en blev de å några danser. Sen skulle vi gå å lägga oss igen, men vi gick till club sju istället å tog en sväng på dansgolvet. I säng kom vi vid 5 nån gång. Hanna spelade in den bästa å flummigaste film jag sett på länge. Vi skrattade så vi fick ont i magen när vi vaknade dagen efter. 

Upp å duscha å ta på ansiktet igen. Ner å köpa frukost, räkmacka blev de. Upp å lämmna frukost i hytten med tjuvade bestick från cafeterian. Ner till taxfree å köpa de vi skulle inhandla å sen va de bara att hugga in på en smirnoff ice. Så va vi igång igen. Sexig haka va de ja, mmm jaha den va ny men tack tack. 

Vips så va vi framme i Stockholm igen. =(  Springa till hytten å packa för de hade vi ju inte gjort. Synd att tiden går så fort när man har kul.   




Puss å kram

Kommentarer
Postat av: Hanna

Sexig haka va de ja=) Hihi! Men sen va ju han psyko oxå! Längtar till nästa CRUISE!

2008-02-12 @ 19:40:42
Postat av: Billie

Ja psyko va rätt ord. Jag fick ju fribiljett för 4 pers så de e väll bara att boka in när de kommer mer pengar in på kontot!! hehe

2008-02-12 @ 21:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0