Hur ska man prioritera?

De sägs att de varje dag är bra att äta en banan och ett äpple och så gärna en apelsin för att få c-vitamin. Å de är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterolet i blodet.

Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag (å sen kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills tillbringat på toaletten) Man måste också äta youghurt varje dag för att få dom bra bakterierna i magen men ingen vet egentligen exakt vad de är men man måste ha minst 1 miljon av dom annars är de illa.

Man ska dricka ett glas röt vin om dagen för att undvika hjärtinfarkt, ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem och ett glas öl men de kommer jag inte ihåg varför de va bra. Du får inte dricka alla på en gång för då kan du få stroke.

Du ska äta 4-6 lätta måltider varje dag å glöm för guds skull inte å tugga varje tugga 36 gånger. För de behövs de minst 5 timmar.

Efter varje måltid ska du borsta tänderna å de så länge du har några tänder kvar efter allt detta nötande. Å glöm inte tandtråden, tandköttsmassage å munvatten. När du håller på med de kan du ju passa på att installera en TV där inne för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande så kommer du spendera en massa tid där inne.

Du ska också hinna med å sova 8 timmar/dag å jobba 8 timmar/dag + dom timmarna de tar att äta. Då e vi uppe i 21 timmar. De e ju bara att hoppas att de inte är så många bilar på vägen hem så de blir köer.

Enligt statistiken så tittar vi på tv 3 timmar om dagen, men de går ju inte eftersom du när du kommit hem ska ta en promenad på minst en halv timme och du måste också hinna med att träffa dina vänner.

Du ska hinna me att läsa minst två tidningar så att du håller dig up to date.

Du ska också ha sex varje dag, utan att de blir en rutin. Du ska va kreativ å varje gång på nytt förföra din partner och för de krävs ju tid.

Du ska hinna med att städa, tvätta, diska och ta hand om eventuella barn å husdjur.

Om man nu räknar ut hur lång tid detta skulle ta så behövs de minst 29 timmar. De finns bara en lösning. Gör flera saker sammtidigt. Duscha i kallvatten med munnen öppen så du får dina 2 liter vatten om dagen. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du ha sex med din partner som i sin tur läser tidningen å kollar på tv medan du torkar golv å dammsuger. Då har du fortfarande en hand ledig som du kan ringa till dina vänner med. Drick vinet å ölen efter de. De kommer du att behöva.


De e fan inte lätt att leva. Hahaha

Kommentarer
Postat av: Sandra

ha ha .. de där var verkligen bra .. o de är så sant !!!

2008-11-20 @ 22:52:23
Postat av: E

Ja hur ska man prioritera ? Öl/vin/sprit/vilken annan alkoholsort som helst Fre-Lör. Resten kan man skita i. Ja föfan. Maaaybe om nöden faller in så kan man dricka ett glas vatten danefter. (;

2008-11-21 @ 11:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0