Då var det 2009 då

Jaha då va nyårsafton över också då..snart är det tillbaka till vardagen efter en veckas ledigt. Men om jag inte piggar på min till i morgon så blir det nog några dagar hemma till för mig. Känns sådär faktiskt. Hade varit skönt att få börja jobba lite. Det blir så ensamt här hemma på dagarna.

Nyårsafton på Silja Galaxy då. Det var toppen. Åkte till Hanna och Lasse till 12. Då va det bara gotlänningarna hemma, Hanna, Lasse, Sebbe och Sofie hade åkt till Norrtälje för att handla lite. Lasse kom nämligen inte i sina kostymbyxor. Haha det ryktet spred sig snabbt. Sen bar det av in till stan och jösses vad bråttom det blev helt plötsligt. men alla hann. Problemet var bara att när bussen kom så var den proppfull. Så vi fick inte åka med. Tur att vi va ute i lite god tid. Efter en bussfärd ett tunnelbanebyte och en liten promenad från gärdet så var vi äntligen framme vid terminalen. Där visade det sig att dom sagt fel tid till oss så vi fick vänta i 1,5 timme på att gå på. När vi äntligen kom till hytten så hade vi en kvart på oss att göra oss iordning till maten. Det tidschemat sprack ju. Sen kom vi äntligen ner och fick lite mat i magarna. Alla va jätte hungriga.


Sofie vill inte vara med på kort, än iaf





Sen bar det av till taxfree och sen upp till våran hytt för lite förfest med mintu. Usch varför!!!! Man behöver ingen mintu efter en buffé med fri dricka. Men men. Efter ett tag så tog vi en sväng runt på båten för att se om det var något drag men det var dött. Folk förfestade länge. Precis innan 12-slaget hade vi tappat bort Linn och Lars. Dom stod  på undervåningen och vi på övervåningen fick vi reda på senare. När klockan slog 00.00 så gick vi ut på däck. Det var skit kallt men lite 12-slaget gos hanns med iaf innan vi gick in. ;)  Vid 1 ungefär så va Billie trött. Så det blev en powernap i hytten men vid halv 4 så dunkade det på dörren och for hela gänget in och slet och drog i täcket så det var bara på med kläderna och ner på dansgolvet igen. Vid 5 så stängde discot och vi gick ner till cafét och handlade räkmackor. Eller Linn och jag betalade hederligt för våra. Det var lite svinn på mackorna den kvällen kan man säga. Sen upp till våran hytt igen och äta upp dom. Åååå det har aldrig varit så gott med räkmacka och vatten. Himmelskt. Kl halv 8 så lade vi huvudena på kuddarna och somnade som stockar. Två timmars sömn blev de. Huuua.



Dom var så stiliga alla pojkarna i sina kostymer





På nyårsdagen var gänget lite sega kan man säga. Brunchen var mycket god och köa slapp vi göra också. När vi kom i land så åkte vi till Östermalmstorg och letade förmodligen upp den enda öppna pizzerian i hela stan. Men det var lugnt och vilken mysig restaurang Dom bjöd på sallad och vitlöksbröd och kom och stod och pratade lite när dom hade tid. Det bästa av allt var att det var riktiga Italienska pizzor inga turkpizzor där inte. Alla drack cola. haha. Men sen när vi kom ner till tunnelbanan så va rpojkarna på g. Då knäckte dom varsin öl igen.

Det var verkligen en toppen resa, men det var mera pga sällskapet inte båten. Slösa inge pengar på den. Dålig planering och dåligt med tid.





 



Lasse jobbar på sin flaska med baileys, han fick i sig hela, SJÄLV hehe

 

Kommentarer
Postat av: Hanna

De är tur att vi skriver i bloggen lite ibland iaf ;) Har hört allt , lät kul . Jag längtar till utflykten :)

2009-01-04 @ 16:25:31
Postat av: Billie

Ja vi är för jvla kasssa på att blogga allihopa. Skärpning flickor!!!!



Meee to!!!

2009-01-04 @ 16:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0