Ute på hal is

Hejsan svejsan! I går var det min första arbetsdag på 3 veckor. Kändes lugnt. Men nu har jag måndags ångest. I morgon jobbar jag ju inte själv. BLÄÄÄÄÄÄ! I fredags kollade jag på TV hemma hos mamma och sen åkte jag till Finsta och socialiserade lite med Emelie, Magnus, Hanna, Lasse, Cissi, Johnny och Anna. Sen var det ju en och annan hund i lägenheten också kan man säga =). Sova 2 timmar, sen var det bara att gå upp.

På lördagen var jag lite trött på jobbet kan man säga men det gick. Tog en powernap när jag kom hem, sen hopade jag in i duschen och åkte iväg till ledinge där vi drack lite vin och åt en jätte god tårta som Hanna hade bakat och somnade framför en film i soffan.

Idag har vi varit nere vid sjön i Ledinge och åkt Rallybil på isen. Trodde det skulle vara jätte läskigt men det var inte så farligt. Fanns ju liksom inte så mycket att köra in i och isen var 4,5 dm tjock och föraren hade kört rally i typ 20 år. Bilen var gul och lät väldigt mycket. Fick en avancerad och detaljerad förklaring om varför den gjorde det men eftersom jag inte kan så mycket så kommer jag bara ihåg att det berodde på för mycket bensin i motorn eller nått sånt. Sen var det korvgrillning och en av pojkarna gjorde ett försök att köra med odubbade vinterdäck på isen. Gick sådär kan man väll säga, inte så fort. Men bilen var fin iaf. Tog en promenad tillbaka till huset med Vegas. 

Sen måste jag bara säga hur äckligt det är med överkokta snabbmakaroner, det är skit äckligt!!!

Pussigull


Kommentarer
Postat av: Linda

Det låter ju som en spännande upplevelse!

Skönt att du överlevde iaf =)

Kram!

2009-01-19 @ 08:49:49
Postat av: Hanna

Koka inte makaronerna för länge då ! Och om du råkat gjort de ät dem inte o koka nya . . och om du måste koka nya då tog snabbmakaronerna lika lång tid o göra som de gör o koka idealmakaroner som by the way är mycket godare än snabbmakaroner ! Hajjar du ?

2009-01-19 @ 10:23:54
Postat av: Billie

Ja, det hade jag ju kunnat göra om det nu fanns mer, men det gjorde det inte för dom tog slut. Hajjar du? ;) Idealmakaroner är godare, ska deffenetivt köpa det nästa gång jag köper makaroner. Men den här gången blev det spagetti.

2009-01-19 @ 18:00:42
Postat av: Hanna

Spagetti me hollandaisesås? Är de inte de du brukar ha till pasta ? ha ha !!

2009-01-20 @ 10:53:35
Postat av: Billie

Jo, men inte den här gången =)

2009-01-20 @ 16:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0