Winter wonderland

Ja, men det var inte något winter wonderland när vi åkte upp,precis, men sen började det snöa på fredag kväll och sen snöade det och gör det fortfarande har jag hört. Vi kom upp till stugan vid halv 11 på torsdagen och sen fick vi bära allt upp för backen. Puhhh, det var ingen lätt match precis. Men klara blev vi och sen var det bara att elda tills spisen glödde för burr vad kallt det var. Klockan två gav vi upp och gick och lade oss. På fredagen så var vi inte till den lokala byn Rättvik och handlade lite mat och framför allt viiiiin. Grannen kom upp och satte in en kupéfläkt för att försöka tina upp vattenledningen. För om vi hade tur så hade det bara frusit under diskbänken. På kvällen så tittade vi på Let´s dance och drack vinet. Då kom vi på att vi gjort en dunder miss. Vi hade inte köpt nått snax. Men men, vin gick bra det med. Nu var det inte kallt i stugan längre precis. Hade ju eldat hela dagen. Nu började det likna tropisk värme. hahaha. På lördagsförmiddagen så kom grannen upp igen för att sätta på vattnet, men icke då!! Sån tur att det var under diskbänken hade vi inte. Så våra drömmar om att få tvätta håret gick i kras. Sen åkte vi in till Rättvik igen. För vattnet och frukostbrödet hade ju tagit slut. På kvällen så lyxade vi till det med ryggbiff, klyftpotatis, beasås och så mera vin förstås. Sen började körslaget med ingen av oss tittade väll så mycket på det. För jösses vad det pladdrades. Tur att det gick i repris =) Och så hade vi rättat till vårat misstag från dagen innan och köpt ost, kex och vindruvor. På söndagen gjorde vi inte så mycket. Vi gick upp, tittade på tv, städade och diskade, sen gick  vi en promenad innan vi skulle sitta flera timmar i bilen. Gick upp för en lång backe och pulsade i orörd snö. Så på halva vägen så satte vi oss i snön och gjorde varsin snöängel. Sen grävde vi fram bilen under all snö och packade den och åkte. Var lite jobbigt att köra första biten. Det var halt och snöigt. Men det gick bra. Efter några timmar så lämnade jag av Hanna i ledinge och åkte sista biten hem. Det var lite tråkigt att åka ifrån alla snö och komma hem till snöslasket. Men borta bra men hemma bäst!!

Det är såååååå skönt att åka bort. Komma bort från alla måsten ett tag. Bara göra ingenting. Varför åker man inte dit oftare. Den står ju där obebodd dom flesta veckorna om året. Och nästa gång tar vi med oss några till upp. Det finns fler som skulle behöva åka iväg och göra ingenting. =)


Hej svejs!!





Stugan i vinterskrud




Öppna spisen




Där var bilen!!!!




Ost, kex, vin och vindruvor

Kommentarer
Postat av: Anonym

De är verkligen många som skulle må bra av o spendera en helg där , bort från allt vad Norrtälje har o erbjuda en helg :)

2009-01-27 @ 22:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0